Home | Het Park | Tarieven | Contact
BUNGALOWS
CHALETS
KAMPEREN
  

Gasterij Remboe Inn
Onze gezellige Gasterij is gelegen dichtbij de ingang van het vakantiepark Remboe Village en heeft een heerlijk terras aan het verwarmde buitenzwembad.

Gasterij Remboe inn heeft een uitgebreide menukaart met veel huisgemaakte gerechten en een groot bierassortiment met meer dan 20 soorten (speciaal) bier.

Onze inmiddels befaamde plaatgrill is niet alleen gezellig met z’n tweeën maar ook voor bijvoorbeeld met familie, vrienden of grotere gezelschappen, met onze bourgondische plaatgrill bent u verzekerd van een avond smikkelen en smullen voor slechts €23,95 p.p.

Verder biedt de Gasterij een totaal snackassortiment en diverse soorten ijs, uiteraard kunnen alle gerechten ook besteld en of afgehaald worden.                                      

Bent u iets vergeten zoals frisdrank, bier of wijn dan kunt dat tijdens onze openingstijden ook aan de bar verkrijgen.

Ook is het mogelijk om buiten het seizoen de Gasterij te huren voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of een teambuildingweekend, eventueel met overnachting op het park.                                                                                          

U heeft dan de beschikking over het gezellige café in eventuele combinatie met onze feestzaal, een sportveld en een enorm bos. 

Voor informatie over onze tarieven en arrangementen kunt u telefonisch contact met ons opnemen of uw vraag versturen via onze website www.remboe.nl
 

In het seizoen worden er voor jong en oud diverse activiteiten georganiseerd in en om de Gasterij zoals bingo, proeverijen, biljarttoernooien en feestavonden.

Kijkt u voor meer informatie over onze actuele openingstijden, activiteiten en aanbiedingen op onze website www.remboe.nl, Facebook of op www.remboevillage.nl