Home | Het Park | Tarieven | Contact
BUNGALOWS
CHALETS
KAMPEREN
  

Het Park

Algemene informatie m.b.t. reserveren op Remboe Village

Reserveren / betalen
Reserveren van een vakantiebungalow of mobiel chalet kan het snelst online via de rode reserveerknop. U kunt ons natuurlijk ook bellen op tel.nr. 0578-612583 dagelijks tussen 9.00-17.00 uur, of mailen naar info@remboevillage.nl, of via het contactformulier op deze site. 

De reserveringskosten bedragen € 17,50. Na reservering ontvangt u binnen enkele dagen van ons een bevestiging. De eerste helft van de huursom moet dan binnen 7 dagen aan ons overgemaakt worden, de tweede helft van de huursom een maand voor aankomst. Bij reserveringen binnen een maand voor aankomst moet de gehele huursom binnen 7 dagen aan ons overgemaakt worden. Bij last-minute reserveringen kunt u op het park per pin of contant afrekenen.

Aankomst tussen 15.00 en 17.00 uur – vertrek voor 10.00 uur.
Indien u niet voor 17.00 aanwezig kunt zijn, belt u dan naar 0578-612246.


Huisdieren
Honden zijn op Remboe Village in sommige woningen toegestaan, mits opgegeven bij het reserveren van uw bungalow/mobiel chalet. Ze dienen buiten het park uitgelaten te worden en binnen het park aangelijnd te zijn. De kosten zijn € 3,75 per hond per nacht. (max 2)


Linnengoed
Dekbedden en kussens zijn standaard aanwezig in de verhuureenheden. I.v.m. hygiëne bent u verplicht bij ons lakenpakketten te huren, kosten hiervoor bedragen € 7,25 voor 1 persoons en € 8,75 voor 2 persoons lakenpakketten.


Dagelijkse boodschappen
U kunt uw boodschappen in de dorpen Epe of Vaassen doen. Koopavond is er op vrijdag. Ook kunt u gebruik maken van de supermarkt op een naastgelegen park waar ze ook op zondagmorgen verse broodjes hebben. Dit is 10 min. lopen of 3 min. fietsen. Onze medewerkers wijzen u graag de weg.

 

Wasserette
Op het park is een wasserette aanwezig. Er staat 1 wasmachine en 1 droger. Voor de wasmachine kunt u een munt (€ 5,25)   halen bij de receptie, hier krijgt u van ons een wasbol bij. Voor de droger kunt u gewoon euro`s gebruiken (€ 0,50 per 10min.)

Eindschoonmaak
De bungalows/chalets worden na vertrek schoongemaakt (de kosten zitten al in het huurbedrag). U dient de bungalow/chalet “bezemschoon”op te leveren (dus: de afwas gedaan/afwasmachine leeg, beddengoed opgevouwen en in het halletje leggen, koelkast schoongemaakt/ontdooit, oven/magnetron schoon, vuilnisbak aan het pad bij de woning). Denk erom bij het verlaten geen (waardevolle) spullen achter te laten.


Annuleren
Een annuleringsverzekering kan Remboe Village u niet aanbieden. De annuleringskosten bedragen; bij annulering tot 28 dagen voor de dag van aankomst; 25% van de huursom. Bij annulering vanaf de 28e dag van aankomst: de volle huursom. Wij raden u aan zelf een annuleringsverzekering af te sluiten!

Fietsverhuur

Rijwielhandel de Weerdt uit Emst heeft op het park een aantal fietsen staan voor de verhuur. U kunt dus rechtsstreeks bij ons een fiets huren. De huur van een fiets met 3 versnellingen bedraagt € 6,50 per dag en € 32,50 per week. (alleen contante betaling) Wilt u bijv. een kinderfiets, een elektrische fiets, een ATB, of andere speciale wensen, laat het ons dan weten.