Home | Het Park | Tarieven | Contact
BUNGALOWS
CHALETS
KAMPEREN
  

Het Park

Algemene informatie m.b.t. reserveren op Remboe Village

Reserveren / betalen
Reserveren van een vakantiebungalow of mobiel chalet kan het snelst online via de rode reserveerknop. U kunt ons natuurlijk ook bellen op tel.nr. 0578-612583 van maandag t/m vrijdag tussen 9.00-17.00 uur, mailen naar info@remboevillage.nl of via het contactformulier op deze site. 

De reserveringskosten bedragen € 17,50. Na reservering ontvangt u binnen enkele dagen van ons een bevestiging. De eerste helft van de huursom moet dan binnen 7 dagen aan ons overgemaakt worden, de tweede helft van de huursom een maand voor aankomst. Bij reserveringen binnen een maand voor aankomst moet de gehele huursom binnen 7 dagen aan ons overgemaakt worden. Bij last-minute reserveringen kunt u op het park per pin of contant afrekenen.

Aankomst tussen 15.00 en 17.00 uur – vertrek voor 10.00 uur.
Indien u niet voor 17.00 aanwezig kunt zijn, belt u dan naar 0578-612246.


Huisdieren
Honden zijn op Remboe Village in sommige woningen toegestaan, mits opgegeven bij het reserveren van uw bungalow/mobiel chalet. Ze dienen buiten het park uitgelaten te worden en binnen het park aangelijnd te zijn. De kosten zijn € 3,75 per hond per nacht. (max 2)

Huisvuil 

Kunt u op maandag en vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur, zondag van 11.00 tot 20.00 uur, deponeren in de daarvoor bestemde containers tegenover de receptie. Papier en flessen gaarne apart.


Linnengoed
Dekbedden en kussens zijn standaard aanwezig in de verhuureenheden. I.v.m. hygiëne bent u verplicht bij ons lakenpakketten te huren, kosten hiervoor bedragen € 7,75 voor 1 persoons en € 9,25 voor 2 persoons lakenpakketten.


Dagelijkse boodschappen
U kunt uw boodschappen in de dorpen Epe of Vaassen doen. Koopavond is er op vrijdag. Ook kunt u gebruik maken van de supermarkt op een naastgelegen park waar ze ook op zondagmorgen verse broodjes hebben. Dit is 10 min. lopen of 3 min. fietsen. Onze medewerkers wijzen u graag de weg.

 

Wasserette
Op het park is een wasserette aanwezig. Er staat 1 wasmachine en 1 droger. Voor de wasmachine kunt u een munt (€ 5,25)   halen bij de receptie, hier krijgt u van ons een wasbol bij. Voor de droger kunt u gewoon euro`s gebruiken (€ 0,50 per 10min.)

Eindschoonmaak
De bungalows/chalets worden na vertrek schoongemaakt (de kosten zitten al in het huurbedrag). U dient de bungalow/chalet “bezemschoon”op te leveren (dus: de afwas gedaan/afwasmachine leeg, beddengoed opgevouwen en in het halletje leggen, koelkast schoongemaakt/ontdooit, oven/magnetron schoon, laat geen etenswaren achter, vuilnis deponeren in de daarvoor bestemde containers). Denk erom bij het verlaten geen (waardevolle) spullen achter te laten. Bij niet nakomen van deze regels zijn wij genoodzaakt € 15,00 per overtreding in rekening te brengen.


Annuleren
Een annuleringsverzekering kan Remboe Village u niet aanbieden. De annuleringskosten bedragen; bij annulering tot 28 dagen voor de dag van aankomst; 25% van de huursom. Bij annulering vanaf de 28e dag van aankomst: de volle huursom. Wij raden u aan zelf een annuleringsverzekering af te sluiten!

Fietsverhuur

Rijwielhandel de Weerdt uit Emst heeft op het park een aantal fietsen staan voor de verhuur. U kunt dus rechtsstreeks bij ons een fiets huren. De huur van een fiets met 3 versnellingen bedraagt € 6,50 per dag en € 32,50 per week. (alleen contante betaling) Wilt u bijv. een kinderfiets, een elektrische fiets, een ATB, of andere speciale wensen, laat het ons dan weten.