Home | Het Park | Tarieven | Contact
BUNGALOWS
CHALETS
KAMPEREN
  

Het Park

Algemene informatie m.b.t. reserveren op Remboe Village

Reserveren / betalen
Reserveren van een vakantiebungalow of mobiel chalet kan het snelst online via de rode reserveerknop. U kunt ons natuurlijk ook bellen op tel.nr. 0578-612246 op maandag en vrijdag 09.00-17.00 uur, dinsdag-woensdag en donderdag van 09.00-13.00 uur, mailen naar info@remboevillage.nl of via het contactformulier op deze site. 

De reserveringskosten bedragen € 25,00. Na reservering ontvangt u binnen enkele dagen van ons een bevestiging. De eerste helft van de huursom moet dan binnen 7 dagen aan ons overgemaakt worden, de tweede helft van de huursom een maand voor aankomst. Bij reserveringen binnen een maand voor aankomst moet de gehele huursom binnen 7 dagen aan ons overgemaakt worden. Bij last-minute reserveringen kunt u op het park per pin of contant afrekenen.

Aankomst tussen 15.00 en 17.00 uur – vertrek voor 10.00 uur.

Hoogseizoen aankomst tussen 16.00 en 18.00 - vertrek voor 10.00.

indien u niet voor 17.00 aanwezig kunt zijn, belt u dan naar 0578-612246.

Buiten deze tijden zijn wij bereikbaar op noodnummer: 06-22621636

Dit noodnummer is uitsluitend bedoeld voor calamiteiten en het doorgeven van storingen.

Borg

Een ongelukje zit soms in een klein hoekje, dit zal de meeste mensen niet vreemd voorkomen. Het is daarom dat Remboe Village vooraf een borg kan vragen aan alle gasten die een vakantiewoning huren. Bij een eventueel ongelukje kan de schade gemakkelijker worden afgehandeld. De borg kan minimaal € 100,- euro per woning bedragen. Remboe Village is ten aller tijden gemachtigd om extra borg te vragen bij aankomst. Na vertrek worden de vakantiewoningen gecontroleerd. Wanneer er na uitcheck gebreken worden geconstateerd, zal dit worden ingehouden op de borg. Is alles in orde of is er een restant bedrag , dan zal dit binnen 3 weken teruggestort worden op het rekeningnummer van de boeker van de reservering. Bij geconstateerde schade ontvang je natuurlijk een factuur die je bij de verdere afwikkeling ten behoeve van jouw verzekering kunt gebruiken.

Huisdieren

Honden zijn op Remboe Village in sommige woningen toegestaan, mits opgegeven bij het reserveren van uw bungalow/mobiel chalet. Ze dienen buiten het park uitgelaten te worden en binnen het park aangelijnd te zijn. De kosten zijn € 5,00 per hond per nacht. (max 2)

Vijvers

Het is niet toegestaan om in de vijvers te vissen en te zwemmen.

Huisvuil 

* Huisvuil, papier en glas aanbieden aan de rand van de kavel op maandag en vrijdag voor 10:00 uur.

* Huisvuil dient aangeboden te worden aangeboden in een afgesloten vuilcontainer of vuilnisbak  met daarin een afgesloten vuilniszak (dit i.v.m. dieren op ons park welke het afval ook zeer interessant vinden), papier en glas gaarne apart.

Linnengoed

Dekbedden en kussens zijn standaard aanwezig in de verhuureenheden. i.v.m. hygiëne bent u verplicht bij ons lakenpakketten te huren, kosten hiervoor bedragen € 9,75 voor 1 persoons en € 15,00 voor 2 persoons lakenpakketten.

Dagelijkse boodschappen

U kunt uw boodschappen in de dorpen Epe of Vaassen doen. Koopavond is er op vrijdag. Ook kunt u gebruik maken van de supermarkt op een naastgelegen park waar ze ook op zondagmorgen verse broodjes hebben. Dit is 10 min. lopen of 3 min. fietsen. Onze medewerkers wijzen u graag de weg.

Wasserette

Op het park is een wasserette aanwezig. Er staat 1 wasmachine en 1 droger. Voor de wasmachine kunt u een munt (€ 5,50)   halen bij de receptie, hier krijgt u van ons een wasbol bij. Voor de droger kunt u gewoon euro`s gebruiken (€ 0,50 per 10min.)

Eindschoonmaak

De bungalows/chalets worden na vertrek schoongemaakt (de kosten zitten al in het huurbedrag). U dient de bungalow/chalet “bezemschoon”op te leveren (dus: de afwas gedaan/afwasmachine leeg, beddengoed opgevouwen en in het halletje leggen, koelkast schoongemaakt/ontdooit, oven/magnetron schoon, laat geen etenswaren achter, vuilnis aan de weg zetten in een afgesloten vuilcontainer. Denk erom bij het verlaten geen (waardevolle) spullen achter te laten. Bij niet nakomen van deze regels zijn wij genoodzaakt € 15,00 per overtreding in rekening te brengen. 

Annuleren

Een annuleringsverzekering kan Remboe Village u niet aanbieden. De annuleringskosten bedragen; bij annulering tot 28 dagen voor de dag van aankomst; 25% van de huursom. Bij annulering vanaf de 28e dag van aankomst: de volle huursom. Wij raden u aan zelf een annuleringsverzekering af te sluiten!